Vi utför hemleverans av grus, sand och matjord i Umeå, leverans även kvällstid. Allting för garageuppfarten, gräsmattan, trädgården, uppfarten, plattsättningen och bygget.

 

Matjord i Umeå

Ska du fixa gräsmattan eller tomten behöver du matjord. Matjorden är den jord som innehåller mycket växtnäring och som gör att din gräsmatta och dina växter mår bra. Det är viktigt att använda nysorterad och bra matjord för att få det bästa resultatet. Tänk även på att matjorden inte ska vara för hårt packad så rötterna får utrymme att ta upp syre via jorden. Matjorden är ej ogräsfri.

Gräsmattejord, matjord för gräsmatta

Vi har jord som lämpar sig bra för att få en fin och välmående gräsmatta. Behöver du hjälp med att få en färdig gräsmatta utför vi även det, läs mer under markplanering eller kontakta oss! Vi levererar matjord i hela Umeå med omnejd.

Fyllnadsjord

Innan man lägger matjord kan man använda fyllnadsjord. Den är billigare och lämpar sig bra på ställen där matjord inte behövs. Kontakta oss om ni behöver rådgivning när ni ska använda utfyllnadsjord istället för matjord.

Grus och sand

Gårdsgrus till uppfarten

Gårdsgrus som även kallas för singel . Till gångar, garageuppfarter och gårdsplaner. Behöver ni grus till vägar och i stora mängder kan vi leverera det. Vi har grus den dimension och mängd som ni behöver. Hemleverans av grus i hela Umeå.

Är ni osäker på vilket grus ni behöver så kontakta oss kan vi hjälpa er.

Sättsand för plattor, marksten och mur

Ska du lägga stenplattor, marksten eller mur behöver du sättsand. Vi levererar sättsand i hela Umeåregionen. Kontakta oss för hjälp och pris. Sättsanden förenklar plattläggningen.

Sand för uppfart och gård på vintern

På vintern är det viktigt att hålla sin uppfart och gård sandad när det blir isigt och halt ute. Vi levererar sand för att sanda mot halka vintertid. Påfyllning av sandlådor.

Makadam, bergkross och ballast

Bergkross använder man ofta vid anläggning. Det består av krossad berg och finns i storlekarna från 0-16 till 0-200. I Bergkross ingår även de finare kornen, det här gruset har ingen nedre gräns på finkornighet.

Makadam används vid vägbeläggning, under husgrunder, järnvägar och garageuppfarter. Makadam består av krossad sten eller berg. Makadam har både en nedre och övre gräns på storleken av gruset, t.ex. 8-16 och 16-32.

Stenmjöl

Väldig finkornigt grus som används ofta istället för sand från grustäkter. Stenmjöl är en restprodukt från tillverkningen av makadam. 

Utkörning matjord och grus, även kvällstid

För att göra er vardag enklare levererar vi även kvällstid, kontakta oss för att höra mer! Vi levererar matjord och grus till hela Umeåregionen med omnejd, bland annat:

Centrala Umeå, Hörnefors, Sörmjöle, Norrmjöle, Stöcke, Stöcksjö, Röbäck, Teg, Grubbe, Umedalen, Vännäs, Ersboda, Ersmark, Carlshem, Täfteå, Sävar, Obbola, Holmsund med flera. Tveka inte på att kontakta oss för att få kostnadsförslag.

Så får du in jorden och gruset på gården – Säckleverans med kranbil

Som tillval kan vi leverera er beställning i säck via kranbil. Det gör att ni kan välja var på gården ni vill ha ert grus eller jord levererat. Vi använder 1.000kg-säckar som vår kranbil utan problem kan lyfta över staket och in på gården för att minska eventuella skador en lastbil lämnar vid leverans. ”Eliminera nedsmutsning”

Jord och grus i säck gör även jobbet enklare för er när ni kan välja mer exakt var leveransen ska vara. Säckleverans lämpar sig även bra om ni har en grusad uppfart och inte kan få matjorden till gräsmattan levererar på grusuppfarten.

Slipp att hyra släp och skotta jord eller grus själv. Kontakta oss så berättar vi mer och hittar en lösning som passar er bäst! Ring för att få fast pris på leverans.

Kontakta Björn
Ring: 070-670 87 88
Namn (obligatorisk)
Telefonnummer (obligatorisk)
Din epost (obligatorisk)
Fastighetsbeteckning/Adress (obligatorisk)
Ämne
Ditt meddelande
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X