Markplanering

Under begreppet markplanering ryms allt från stubbrytning till färdig gräsmatta. Här bestäms på vilken höjd huset skall stå så att avrinningen med mera fungerar.

Vi levererar fyllnadsmaterial, bärlager, gårdsgrus, makadam, matjord med mera direkt till er tomt samt planerar ut det.

Hyr grävmaskin med förare

Hos oss kan du även hyra en grävmaskin med grävmaskinsförare. Perfekt för grävjobb som kräver lite större maskin. Vi har mycket erfarenhet av grävning och har olika maskiner och skopor till olika typer av jobb. Vi har grävmaskiner och gör grävjobb i Umeå med omnejd. Förklara för oss vad ert behov är så kan vi hjälpa er!

Färdig gräsmatta

Vi levererar matjord till gräsmattor och utför markplanering för så ni får en färdig gräsmatta. Ska ni göra om er gräsmatta eller göra en ny gräsmatta så kontakta oss för rådgivning och hjälp med markplaneringen.

Vägförbättring

Nedan visas några exempel på hur vi deltagit i planeringsarbeten.

Renovering av en väg som sjunkit ihop och jäst ut i dikena.

Då rensar vi ur dikena och skär av kanterna på sidorna så att vattnet kan rinna ner i diket och i vissa fall kan man lägga ut en fiberduk klass N3 därefter lägger vi på ett lager med Bergbärlager 0-32 och sedan avslutas med en topp av ett Slitlager Bergkross 0-18.

Väg där stora stenar börjat sticka upp.

Det har vi åtgärdat genom att gräva ur stenarna och fylla in nytt väggrus. Resultatet blir att man får bort stora stenar som har börjat att sticka upp ur vägen.

Kontakta Björn
Ring: 070-670 87 88
Namn (obligatorisk)
Telefonnummer (obligatorisk)
Din epost (obligatorisk)
Fastighetsbeteckning/Adress (obligatorisk)
Ämne
Ditt meddelande
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X