Transporter i Umeå

Vi hjälper er att transportera såväl maskiner och utrustning som material och avfall. Vi utgår från Umeå och kan utföra transporter till och från Umeå med omnejd. Kontakta oss och beskriv ert behov så kan vi hjälpa er att hitta en lösning på ert transportbehov.

Lastväxlare

Lastbilstransporter utföres med lastväxlare vilket innebär att olika flak används för respektive transportbehov. Vid behov kan man ställa ner flaken för att lasta olika maskiner. Vi kan transportera containrar i Umeå med omnejd.

VM Trailer Maskintransport

Behöver ni transportera grävmaskiner eller andra maskiner kan vi hjälpa er. Maskinsläpvagn vm trailer med nervikbar bakända med möjlighet att transportera container och lastväxlarflak.

Kranlastväxlare

Tridem kran/lastväxlare utrustad med jibb, gripskopa, och pallgaffel, mm lyftok och tillbehör. Kranlastväxlaren används vid flytt av mindre byggnader typ friggebod och attefallshus och bastustuga maskiner mm.

Transport av grus Gårdsgrus Makadam Matjord Sand Fyllnadsmassor

Vi transporterar även grus och gårdsgrus i olika fraktioner. Sorterad matjord, sand, fyllnadsmassor med mera. Vi kan även leverera grus och matjord i storsäck med kranbil i Umeåregionen, allt för att det ska bli enklare för er som kund. Se sidan Grus och Matjord för mer info.

Transportera bort avfall

Behöver ni med hjälp av lastbil transportera bort avfall från rivning eller från större renovering. Vi hjälper er transportera bort, sortera och återvinna avfall från byggen och rivning i Umeå och närliggande områden.

Kontakta Björn
Ring: 070-670 87 88
Namn (obligatorisk)
Telefonnummer (obligatorisk)
Din epost (obligatorisk)
Fastighetsbeteckning/Adress (obligatorisk)
Ämne
Ditt meddelande
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X